Monipuoliset maksutavat

Klarna

Klarnan monipuoliset maksutavat mahdollistavat kurssiopintojen aloittamisen vaikka heti, eikä kurssin etenemistä ole sidottu maksuaikatauluun!

Halutessasi voit maksaa kurssimaksun Klarna-laskulla, pilkkoa maksun pienempiin kuukausieriin ja hallita maksujasi Klarnan sovelluksessa, tai maksaa koko summan myöhemmin kerralla.

Mikäli valitset kurssin maksutavaksi Klarnan, saat ilmoittautumisen jälkeen tekstiviestinä linkin maksun suorittamista varten. Linkin takaa pääset valitsemaan haluamasi maksutavan Klarnan monipuolisista vaihtoehdoista. Tämän jälkeen voit aloittaa kurssiopinnot milloin tahansa, eikä kurssin eteneminen ole sidottu maksuaikatauluun.

Huomioithan, että linkki on voimassa 24h, etkä pääse aloittamaan kurssia ennen kuin olet hyväksynyt maksun.

Safiiri lasku

Voit maksaa valitsemasi kurssin myös laskulla. Tällöin kurssin kokonaishinta haetaan valitsemiisi kuukausieriin ja kurssin suorittamistahti etenee maksuaikataulun mukaan.

Laskulla maksettaessa otathan huomioon, että opetus etenee maksettujen suoritusten mukaan ja että kaikki laskuerät tulee olla suoritettuna ennen ajokokeeseen menoa. Laskut kurssista saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun ilmoittautumisesi on vahvistettu.

Laskut kurssista saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun ilmoittautumisesi on vahvistettu. Löydät laskusi myös omasta oppilasjärjestelmästä.

Voit valita laskun korottomiin kuukausieriin kurssin hinnan mukaan seuraavasti:

1 erässä (kurssihinta alle 200€)
2 erässä (kurssihinta 200€-500€)
4 erässä (kurssihinta yli 500€)

Huomioithan, että valitessasi kurssimaksun 2, tai 4 kuukausierässä, tällöin kullekin laskuerälle lisätään 5€ laskutuslisä.

Mikäli haluat kurssilaskun postitse paperisena, ilmoitathan siitä erikseen ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokentässä. Huomioithan, että tällöin laskulle lisätään laskutuslisä 5€.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitsetko apua kurssin valinnassa? Haluatko kysyä lisää ilmoittautumisesta, maksutavoista, tai kurssin suorittamisesta? 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Asiani koskee
Milloin haluaisit, että olemme yhteydessä?