Espoon suosituin autokoulu

Moottoripyöräkurssit (A/A1/A2)

Toteutamme moottoripyöräkurssit yhteistyössä Epic Autokoulun kanssa. ❤️ Tutustu koulutustarjontaan ja ilmoittaudu kursseille oheisen linkin kautta.

Aloita autokoulu tänään

Ilmoittaudu mukaan verkkosivuillamme. Kurssin teoriaopinnot hoituvat kätevästi sähköisessä oppimisympäristössä itse määrittelemässäsi tahdissa ja aloittamaan pääset halutessasi heti, kun ilmoittautumisesi on hyväksytty.

B-kurssit alkaen 699€

Meillä oppilas maksaa vain sellaisesta opetuksesta, mitä hän tarvitsee. Ei paketteihin piilotettuja kuluja.

Aloita autokoulu tänään!

Valintasi mukaan

Ajo-opetuksen voi suorittaa simulaattorilla, normaalilla autolla, manuaalivaihteisella, automaatilla, tai vaikka yhdistelemällä vapaasti näitä kaikkia. Emme ole sitoneet ajotunteja tarpeettomiksi paketeiksi. 💎

Suomen reiluin autokoulu

Parhaat mahdolliset ajo-opettajat, pitkälle kehitetyt opetusmetodit ja kannustava sekä kehittävä ilmapiiri ovat olennainen osa autokouluamme. 💜

 

Miksi valita meidät?

Reilu ja läpinäkyvä hinnoittelu

Meillä maksat ainoastaan sellaisesta opetuksesta mitä tarvitset. Ei paketteihin piilotettuja kuluja.

Toimipisteet

Toimipisteemme sijaitsevat Tapiolassa, Matinkylässä, Espoonlahdessa ja Espoon Keskuksessa. Voit vapaasti suorittaa kurssia haluamassasi toimipaikassa, tai vaikka yhdistellä näitä kaikkia.

Kaikki ajokorttiluokat

Meillä oppilas voi suorittaa kaikki ajokorttiluokat moposta kuorma-autoon ja siitä vaikka ammattipätevyyteen.

Opetus oli sekä teoria- että ajotunneilla todella hyvää. Koulun sai suoritettua nopeasti ja uudet tunnit, simulaattorit ja kokeet saatiin varattua tehokkaasti.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitsetko apua kurssin valinnassa? Haluatko kysyä lisää ilmoittautumisesta, maksutavoista, tai kurssin suorittamisesta? 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Asiani koskee
Milloin haluaisit, että olemme yhteydessä?