Autokoulu Safiiri

on ylivoimaisesti suosituin, menestynein ja kansainvälisin autokoulu Espoossa.

Autokoulu Safiiri toimii tällä hetkellä Tapiolassa, Matinkylässä ja Espoonlahdessa. Kuljettajakoulutus on aloitettu jo vuonna 1989. Espoossa toiminta alkoi vuonna 1994. Annamme ajo-opetusta tällä hetkellä neljällä eri kielellä, Suomeksi, Ruotsiksi, Englanniksi ja Venäjäksi.

Ajokortin ovat saaneet kauttamme jo yli 15 000 henkilöä ja 98% oppilaistamme suosittelee autokoulu Safiiria ystävilleen.

Tarjoamme kuljettajakoulutusta AM-, A1-, A2-, A-, B-, C1- ja C-ajokorttiluokkiin.  Tarjontaamme kuuluvat lisäksi mm. ammattipätevyyskoulutus ammattikuljettajille sekä kattavat palvelut opetusluvalla kuljettajaopetusta suorittaville.

 

10 syytä valita Autokoulu Safiiri?

1Autokoulu Safiiri on Espoon ylivoimaisesti menestynein autokoulu. Safiirin suomenkielisten kuljettajatutkintojen läpipääsyprosentit niin teoriakokeissa (99%) kuin ajo-kokeissakin (80%) on Espoon parhaat. Katso lisää kuljettajatutkintojen prosentteja täältä >>

2Autokoulu Safiiri on Espoon suosituin ja viihtyisin autokoulu. Panostamme kouluttajien ammattitaitoon, asiakaspalveluun, tilojen viihtyvyyteen, kurssien joustavuuteen, toimivuuteen ja hyvään ilmapiiriin kouluissamme. Lue oppilaittemme mielipiteitä täältä >>

3Autokoulu Safiirissa on ainoana kouluna Espoossa käytössä ”Minäkuva-arviointi”, joka auttaa oppilaita tunnistamaan omat vahvuutensa  ja heikkoutensa liikennetilanteissa sekä kouluttajia tarjoamaan paremmat lähestymistavat ajotuntien järjestämiseen.

4Autokoulu Safiiri on kokonaistaloudellisin autokoulu Espoossa. Tarjoamme ajokoulutusta aina mahdollisimman edulliseen hintaan, tasokkuudesta tinkimättä. Kaikki hinnat ovat selkeästi esillä ja varmasti vertailukelpoisia. Voit maksaa kurssisi myös rahoituksella, katso lisää täältä>>

Autokoulu Safiiri tarjoaa parhaan paikallistuntemuksen. Espoossa ajokoulutus on alkanut jo vuonna 1994 ja suurin osa opettajistamme on toiminut siitä asti pääsääntöisesti aina Espoossa, joten paikallistuntemus on huippuluokkaa joka helpottaa oppilasta toimimaan oikein liikenteessä.

Pitkä, yli 16 000 oppilaan kokemus on tehnyt Safiirista tehokkaan autokoulun. Pitkä kokemus on tuonut opetusmetodeihin tapoja jotka ovat erittäin toimivia ja tehokkaita. Pitkän kokemuksen ja suuren oppilasmäärän vuoksi Autokoulu Safiirin opetus on Espoon parasta. Tästä todisteena suurin oppilasmäärä ja suurin läpäisyprosentti teoria- ja ajokokeissa.

Oppilaat voivat valita joustavasti kolmen toimipisteen tunneista. Safiiri toimii tällä hetkellä kolmessa eri toimipisteessä, jossa teoriatunnit pidetään eri aikoina, näin ollen oppilailla on mahdollisimman paljon vahtoehtoja tunteja valitessa.

Kouluttajamme ovat pitkäaikaisia ammattilaisia. Autokoulu Safiiri kouluttaa ja ylläpitää kouluttajiensa ammattitaitoa säännöllisillä koulutuksilla. Kouluttajamme ovat pitkäaikaisia Safiirin työntekijöitä ja omaksuvat nykyaikaiset ja tehokkaat opetusmetodit

Opetuksemme huomioi oppilaiden yksilölliset oppimistavat. Minäkuva -analyysit sekä opettajien nykyaikaiset opetusmetodit mahdollistaa oppilaiden oppimistapojen huomioinnin ja näin tarjoamaan yksilöllistä opetusta.

Annamme opetusta tällä hetkellä neljällä eri kielellä. Espoon kansainvälisimpänä autokouluna annamme opetusta Suomeksi, Ruotsiksi, Englanniksi ja Venäjäksi.