Autokoulu Safiiri

on ylivoimaisesti suosituin, menestynein ja kansainvälisin autokoulu Espoossa.

Autokoulu Safiiri toimii tällä hetkellä Tapiolassa, Matinkylässä ja Espoonlahdessa. Kuljettajakoulutus on aloitettu jo vuonna 1989. Espoossa toiminta alkoi vuonna 1994. Annamme ajo-opetusta tällä hetkellä neljällä eri kielellä, Suomeksi, Ruotsiksi, Englanniksi ja Venäjäksi.

Ajokortin ovat saaneet kauttamme jo yli 17 000 henkilöä ja 98% oppilaistamme suosittelee autokoulu Safiiria ystävilleen.

Tarjoamme kuljettajakoulutusta AM-, A1-, A2-, A-, B-, C1- ja C-ajokorttiluokkiin.  Tarjontaamme kuuluvat lisäksi mm. ammattipätevyyskoulutus ammattikuljettajille sekä kattavat palvelut opetusluvalla kuljettajaopetusta suorittaville.

Pilot 3.0 kokeilulupa oli menestys ja siitä on siirretty useita metodeita nykyiseen ajokorttikoulutukseen

Trafin ja Liikenne- ja viestintäministeriön (LVM) poikkeuksellisella luvalla 1.11.2016 – 30.6.2018 toteutettu ajokorttikoulutuksemme oli valtakunnallinen menestys. Teoria- ja ajokokeiden osalta saimme loistavat tulokset vuonna 2017. Menestyksen myötä saamme myös jatkossa käyttää kokeiluluvassa hyväksi todettuja metodeita oppilaidemme menestyksen tueksi.

 

10 syytä valita Autokoulu Safiiri?

1Autokoulu Safiiri on kokenein autokoulu Suomessa nykyisen lainsäädännön mukaisessa koulutuksessa. Autokoulu Safiirilla on jo pitkä kokemus digitaalisesta oppimisympäristöstä ja autokoulun suorittamisesta pienemmillä pakollisilla ajotuntimäärillä. Autokoulu Safiiri on ollut Pilot 3.0 kokeiluluvan myötä kehittämässä nykyistä oppimisympäristöä.

2Autokoulu Safiiri on Espoon suosituin ja viihtyisin autokoulu. Panostamme kouluttajien ammattitaitoon, asiakaspalveluun, tilojen viihtyvyyteen, kurssien joustavuuteen, toimivuuteen ja hyvään ilmapiiriin kouluissamme. Lue oppilaittemme mielipiteitä täältä >>

3Autokoulu Safiirissa on monipuolisimmat mahdollisuudet suorittaa ajokortti. Autokoulu Safiirissa voit suorittaa esim. teoriaopinnot netissä digitaalisesti tai sitten lähiopetuksena näppärästi yhdeltä istumalta tai omaan tahtiin. Ajo-opetus voidaan toteuttaa nykyaikaisilla simulaattoreilla tai manuaali- tai automaattivaihteisella autolla tai yhdistää tapoja tarpeen mukaan.

4Autokoulu Safiiri on kokonaistaloudellisin autokoulu Espoossa. Tarjoamme ajokoulutusta aina mahdollisimman edulliseen hintaan, tasokkuudesta tinkimättä. Kaikki hinnat ovat selkeästi esillä ja varmasti vertailukelpoisia. Voit maksaa kurssisi myös rahoituksella, katso lisää täältä>>

Autokoulu Safiiri tarjoaa parhaan paikallistuntemuksen. Espoossa ajokoulutus on alkanut jo vuonna 1994 ja suurin osa opettajistamme on toiminut siitä asti pääsääntöisesti aina Espoossa, joten paikallistuntemus on huippuluokkaa joka helpottaa oppilasta toimimaan oikein liikenteessä.

Pitkä, yli 17 000 oppilaan kokemus on tehnyt Safiirista tehokkaan autokoulun. Pitkä kokemus on tuonut opetusmetodeihin tapoja jotka ovat erittäin toimivia ja tehokkaita. Pitkän kokemuksen ja suuren oppilasmäärän vuoksi Autokoulu Safiirin opetus on Espoon parasta. Tästä todisteena suurin oppilasmäärä ja suurin läpäisyprosentti teoria- ja ajokokeissa.

Oppilaat voivat valita joustavasti neljän toimipisteen tunneista. Safiiri toimii tällä hetkellä neljässä eri toimipisteessä, jossa teoriatunnit pidetään eri aikoina, näin ollen oppilailla on mahdollisimman paljon vaihtoehtoja tunteja valitessa.

Kouluttajamme ovat pitkäaikaisia ammattilaisia. Autokoulu Safiiri kouluttaa ja ylläpitää kouluttajiensa ammattitaitoa säännöllisillä koulutuksilla. Kouluttajamme ovat pitkäaikaisia Safiirin työntekijöitä ja omaksuvat nykyaikaiset ja tehokkaat opetusmetodit

Opetuksemme huomioi oppilaiden yksilölliset oppimistavat. Minäkuva -analyysit sekä opettajien nykyaikaiset opetusmetodit mahdollistaa oppilaiden oppimistapojen huomioinnin ja näin tarjoamaan yksilöllistä opetusta.

Annamme opetusta tällä hetkellä neljällä eri kielellä. Espoon kansainvälisimpänä autokouluna annamme opetusta Suomeksi, Ruotsiksi, Englanniksi ja Venäjäksi.