Mångsidiga betalningsmetoder

Klarna

Klarnas mångsidiga betalningssätt gör det möjligt att starta kursstudier direkt, och kursens framsteg är inte bundna till ett betalningsschema!

Om du vill kan du betala kursavgiften med en Klarna-faktura, dela upp betalningen i mindre månatliga delbetalningar och hantera dina betalningar i Klarna-appen, eller betala hela beloppet senare på en gång.

Om du väljer Klarna som betalningsmetod för kursen får du en länk för att göra betalningen via sms efter anmälan. Bakom länken kan du välja önskad betalningsmetod bland Klarnas mångsidiga alternativ. Därefter kan du starta dina kursstudier när som helst, och kursens framsteg är inte bundna till ett betalningsschema.

Observera att länken är giltig i 24 timmar och du kommer inte att kunna starta kursen förrän du har accepterat betalningen.

Safir landning

Du kan också betala för den kurs du väljer med faktura. I detta fall kommer det totala priset för kursen att tillämpas på de månatliga avbetalningar som du väljer och kursen kommer att fortskrida enligt betalningsplanen.

Vid betalning med faktura, vänligen notera att lektionerna kommer att fortskrida enligt det betalda beloppet och att alla fakturor måste betalas före körprovet. Fakturor för kursen skickas till den e-postadress du anger när din anmälan har bekräftats.

Fakturor för kursen skickas till den e-postadress du anger när din anmälan har bekräftats. Du kan också hitta din faktura i ditt eget studentsystem.

För att välja en faktura för räntefria månatliga avbetalningar enligt kursens pris, följ dessa steg:

1 delbetalning (pris under 200€)
2delbetalningar (pris 200€-500€)
4 delbetalningar (prisöver500€)

Observera att om du väljer att betala din kurs i 2 eller 4 månadsbetalningar tillkommer en avgift på 5 euro för varje delbetalning.

Om du vill ha en pappersfaktura per post, vänligen ange detta separat i fältet för ytterligare information när du registrerar dig. Observera att i detta fall tillkommer en avgift på 5 € på fakturan.

Kontaktförfrågan

Behöver du hjälp med att välja en kurs? Vill du fråga mer om registrering, betalningsmetoder eller slutförande av kursen? 

Vänligen lämna en kontaktförfrågan så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Kontakter
Det handlar om.
När vill du att vi ska vara i kontakt?