Finlands skönaste trafikskola

Börja körskolan idag

Registrera dig på vår hemsida. Kursens teoretiska studier hanteras bekvämt i en elektronisk inlärningsmiljö i en takt som du bestämmer, och du kan börja så snart din anmälan har godkänts.

B-kurser från 800 euro

I oss betalar en student bara för den typ av undervisning han eller hon behöver. Inga utgifter dolda i paket.

Börja körskola idag!

Valfritt

Körinstruktion kan kompletteras med en simulator, en vanlig bil, en manuell växellåda, en automatisk eller till och med genom att fritt kombinera alla dessa. Vi har inte bundit körtider som onödiga paket. 💎

Finlands skönaste trafikskola

Bästa möjliga trafiklärare, avancerade undervisningsmetoder och en stödjande och utvecklande atmosfär är en integrerad del av vår körskola. 💜

 

Varför välja oss?

Rättvis och transparent prissättning

Anpassa din egen kursväg! Hos oss betalar du bara för den typ av undervisning du behöver. Inga dolda kostnader i paketen.

Kontor

Strax efter anmälan får du instruktioner om kursens olika skeden och referenser till studentsystemet via e-post. Vi kommer också att kontakta dig via telefon efter anmälan och vi går igenom hur du kommer igång i kursen tillsammans.

Alla kategorier av körkort

Hos oss kan eleverna genomföra alla körkortskurser från mopeder till lastbilar och därifrån till yrkeskvalifikationer.

Undervisningen var riktigt bra i både teori och körlektioner. Skolan slutfördes snabbt och nya klasser, simulatorer och tentor kunde bokas effektivt.

Kontaktförfrågan

Behöver du hjälp med att välja en kurs? Vill du fråga mer om registrering, betalningsmetoder eller slutförande av kursen? 

Vänligen lämna en kontaktförfrågan så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Kontakter
Det handlar om.
När vill du att vi ska vara i kontakt?